top of page

 

 

 

Wanneer u als hulpverlener cliënten spreekt die zich in een moeilijke financiële situatie bevinden en dringend behoefte hebben aan kleding, schoenen en speelgoed, dan komen wij graag met u in contact.

De client waarvoor u een bezoek aan de kledingbank wil aanvragen moet wel voldoen aan onze financiële criteria en wonen in de regio Rivierenland

 

  • Om als hulpverlener een bezoek bij onze kledingbank aan te vragen moet u zelf eerst als "Doorverwijzer" bij ons worden geregistreerd. Vul hiervoor het Formulier Aanmelding Doorverwijzer in. E-mail het formulier naar de planner via planner@klesteo.nl. U ontvangt daarna van ons een persoonlijke code, die u kunt hergebruiken telkens als u een bezoek wil aanvragen. (U vraagt deze dus eenmalig aan, dit is een eenmalige stap.) 

  • U kunt nu een bezoek aanvragen bij de kledingbank. Klik hier voor het aanvraagformulier. Kies in het aanvraagformulier voor "Ik ben een hulpverlener die namens een client een aanvraag doet". Vult dan eerst uw eigen gegevens en de Persoonlijke Code in, en daarna de gegevens van de client.

Na invullen van het aanvraagformulier worden de gegevens gecontroleerd en krijgt de client (en u in cc een kopie) per e-mail een uitnodiging voor een bezoek om kleding te komen uitzoeken. 
 

Ik wil iemand doorverwijzen voor kleding

bottom of page