top of page

Gedragen én nieuwe kleding

Het grootste deel van de door ons ontvangen kleding/speelgoed is gedragen kleding en gebruikt speelgoed dat voornamelijk door particulieren bij ons wordt gebracht. Maar we ontvangen ook regelmatig nieuwe kleding/speelgoed via faillissementen en/of donaties. 

Hoge kwaliteit kleding

Doordat we vaak persoonlijk contact hebben met de schenkers, is de kwaliteit van de ingeleverde kleding over het algemeen hoog tot zeer hoog. Niettemin voldoet niet alle kleding aan onze strenge selectiecriteria. Wat er overblijft, wordt samen met kleding die aan het einde van het seizoen niet meer geschikt is om te bewaren voor het volgende jaar, gedoneerd aan een ander goed doel.

Met zorg voor onze planeet

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en omarmen een aanpak die goed is voor het milieu: we hergebruiken en recyclen kleding om op een verantwoorde manier met kleding om te gaan.

Hierdoor kunnen we niet alleen mensen helpen met mooie kleding, maar verminderen we ook de impact op onze planeet. We geloven dat zelfs kleine stappen in de richting van duurzaamheid een positieve invloed kunnen hebben op zowel de gemeenschap als het milieu.

KLESTEO en duurzaamheid

bottom of page