top of page

Het grootste deel van de door ons ontvangen kleding/speelgoed is gedragen kleding en gebruikt speelgoed dat voornamelijk door particulieren bij ons wordt gebracht. Maar we ontvangen ook regelmatig nieuwe kleding/speelgoed via faillissementen en/of donaties. 

Doordat we vaak persoonlijk contact hebben met de schenkers, is de kwaliteit van de ingeleverde kleding over het algemeen hoog tot zeer hoog. Niettemin voldoet niet alle kleding aan onze strenge selectiecriteria. Wat er overblijft, wordt samen met kleding die aan het einde van het seizoen niet meer geschikt is om te bewaren voor het volgende jaar, gedoneerd aan een ander goed doel.

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en omarmen een circulaire modebenadering die het milieu eerbiedigt. Door hergebruik en recycling bevorderen we een verantwoorde omgang met kleding. Dit stelt ons niet alleen in staat om mensen te helpen met hoogwaardige kleding, maar ook om de impact op onze planeet te verminderen. We geloven dat zelfs kleine stappen in de richting van duurzaamheid een positieve invloed kunnen hebben op zowel de gemeenschap als het milieu.

KLESTEO en duurzaamheid

bottom of page