top of page

Iemand die kleding bij ons wil komen uitzoeken moet wonen in de regio Rivierenland.

Na een bezoek moet een periode van minimaal zes maanden worden gewacht voordat men opnieuw kleding kan uitzoeken. Een aanvraag kan eerder worden gedaan, maar wij controleren wanneer u voor het laatst bent geweest.

Er moet vooraf een uitnodiging van de planner van KLESTEO zijn ontvangen, anders is het niet mogelijk om kleding of speelgoed te kiezen. Wij werken altijd op afspraak.

 

Gasten worden in onze winkel begeleid door een gastvrouw of gastheer van KLESTEO en hebben drie kwartier de tijd om kleding uit te kiezen en te passen. Kleding kan niet worden geruild, maar passen is wel mogelijk. Kinderen hebben een half uur om speelgoed uit te zoeken.

Iedereen die kleding wil uitzoeken moet een geldig identiteitsbewijs laten zien bij het begin van het bezoek. Dat kan een paspoort of ID-bewijs zijn, een rijbewijs, of een pasje van de zorgverzekering.

Als een persoon die is uitgenodigd voor een bezoek niet aanwezig kan zijn, moet het legitimatiebewijs van die persoon ook worden meegenomen om kleren of speelgoed voor die persoon te krijgen.

De kledingmaat moet bekend zijn, of er kan een kledingstuk als voorbeeld worden meegenomen tijdens het bezoek. U kunt niet terugkomen als blijkt dat iets niet past.

 

Gasten moeten zelf zorgen voor boodschappentassen om de gekozen kleren en/of speelgoed in mee te nemen. (Tip: Er moet veel worden vervoerd! Een auto is hierbij handig).

Na afloop van het bezoek is het niet mogelijk om te reclameren, en er kan geen tweede bezoek worden afgelegd als er iets is vergeten of als er op dat moment niet genoeg kleren beschikbaar waren.

Een gast kan zich afmelden voor een bezoek door te bellen naar het telefoonnummer 085-8769987 of door contact op te nemen met de planner via e-mail.

Als iemand zonder afmelding niet komt opdagen voor de geplande afspraak, kan na zes maanden een nieuwe aanvraag worden ingediend.

KLESTEO's Speelgoedbank aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade of verwondingen die optreden tijdens het spelen met speelgoed dat via de Speelgoedbank is verkregen.

Indien een gast zich in de winkel misdraagt, kan de toegang voor de eerstvolgende keer of verdere toekomst ontzegd worden.

Huisregels KLESTEO

bottom of page