top of page
Welkom bij KLESTEO! 
Om ervoor te zorgen dat we iedereen eerlijk en efficiënt kunnen helpen, hebben we een paar belangrijke regels opgesteld. Deze regels zijn er om ervoor te zorgen dat iedereen een soepele en respectvolle ervaring heeft, of u nu bezoeker, vrijwilliger of medewerker bent.
 
Neem aub even de tijd om deze regels door te lezen. Zo dragen we samen bij aan een positieve omgeving waarin iedereen de steun vindt die ze nodig hebben. Dank u wel voor uw begrip en: Welkom!

KLESTEO huisregels

 

 

Vereiste voor kleding:

U krijgt alleen kleding als u een afspraak heeft.

Afspraak is afspraak:

Kom op tijd voor uw afspraak. Mocht u verhinderd zijn, meld dit dan tijdig zodat wij iemand anders kunnen helpen. Omdat wij een wachtlijst hebben, willen wij het niet komen opdagen terugdringen. Daarom vervalt de mogelijkheid voor een afspraak voor een half jaar als men niet op de gemaakte afspraak verschijnt. Komt u dus niet opdagen en heeft u zich niet van tevoren afgemeld, dan vervalt de afspraak i.v.m. onze wachtlijst en kunt u na zes maanden opnieuw een afspraak aanvragen.

 

Toegang:

Alleen vooraf aangemelde personen mogen naar binnen bij een bezoek. Aanmelden kan tot vlak voor het bezoek. Niet aangemeld betekent dat u buiten moet wachten.

Om veiligheidsredenen moet iedereen zich identificeren bij binnenkomst. Dat kan met een paspoort of rijbewijs.

 

Hulp bij keuze:

Vrijwilligers staan klaar om u te helpen bij het maken van keuzes en het vinden van passende kleding. Luister naar hun aanwijzingen en maak gebruik van hun expertise.

 

Kinderen:

Kinderen zijn welkom, maar dienen te allen tijde onder toezicht te staan van een volwassene. We vragen ouders ervoor te zorgen dat hun kinderen zich respectvol gedragen.

 

Kledingmaten:

U krijgt alleen kleding mee in de passende maten, voor kinderen kan 1 of 2 maten op de groei meegenomen worden (het max. aantal stuks blijft hetzelfde).

 

Anderen voor u laten komen:

Als u een afspraak heeft voor kleding maar zelf niet kunt komen, mag iemand anders kleding voor u uitzoeken, maar die moet dan wel uw identiteitsbewijs kunnen laten zien. Het is verstandig om dan voorbeeldkleding mee te geven, of de exacte maten te weten.

 

Ruilen en passen:

Kleding ruilen kan niet, u kunt wel altijd passen.

 

Regels in de winkelruimte:

U mag geen eten en drinken meenemen in de winkelruimte. Uw telefoon graag uitgeschakeld. Wij zorgen ervoor dat er tijdens uw bezoek geen andere mensen aanwezig zijn dan onze vrijwilligers, om uw privacy te waarborgen.

 

Vrijwilligers en winkelnetheid:

Wees u bewust dat de medewerkers allemaal vrijwilligers zijn. Zij worden niet betaald voor hun werkzaamheden. Help daarom mee om de winkel netjes te houden. Leg alles netjes terug en hang het op de juiste maat.

 

Respectvol gedrag:

Discriminatie, scheldpartijen en/of (het dreigen met) (fysiek) geweld worden op geen enkele wijze getolereerd. Behandel onze medewerkers met respect en vriendelijkheid.

 

Diefstal en consequenties:

Personen die betrapt worden op diefstal zullen onmiddellijk de toegang tot de Kledingbank worden ontzegd.

 

Toegangsontzegging en melding:

De Kledingbank behoudt zich het recht voor om de toegang tot het gebouw te ontzeggen aan bezoekers die deze regels niet naleven. De instantie die de doorverwijzing heeft verzorgd wordt ook ingelicht.

Verkoop ten behoeve van de stichting:

KLESTEO behoudt zich het recht voor om goederen te verkopen ten behoeve van de stichting, mits deze goederen boventallig of niet bruikbaar zijn voor uitgifte van haar klanten.

 

 

 

Namens het team van KLESTEO wil ik u bedanken voor uw medewerking. Heeft u tips om onze hulp nog beter te maken, laat het ons alsjeblieft weten. Bedankt voor uw begrip en voel u vooral welkom! 

bottom of page