top of page

Vacature: Gastvrouw/-heer Speelgoedbank

U gaat gasten helpen in de Speelgoedbank om speelgoed, boeken etc. uit te zoeken.

Wij zoeken iemand die:

- het leuk vindt met speelgoed te werken

- een sociaal hart en inlevingsvermogen heeft

- gastvrij en vriendelijk is naar gasten en collega's

- standvastig is in regels toepassen

- netjes en secuur kan helpen

- Nederlands spreekt

- in een team kan werken

- minimaal een ochtend of middag per week kan werken

* Let op: het gaat hier om onbetaald vrijwilligerswerk.

Werken bij KLESTEO

Vrijwilligers beginnen de werkdag gezamenlijk om 8.45 uur met een kopje koffie of thee. Tijdens dit moment bespreken en verdelen we de taken voor de dag.

 

Binnen het KLESTEO-team hanteren we een duidelijke taakverdeling onder de vrijwilligers. Deze taken worden zoveel mogelijk aangepast aan de voorkeuren en capaciteiten van elke vrijwilliger. Iedere vrijwilliger heeft verantwoordelijkheid over de taken die zijn toegewezen op zijn of haar werkdag.

Op dit moment zijn dinsdag, woensdag en donderdag de dagen waarop we open zijn voor mensen die kleding komen uitzoeken. Op maandag en vrijdag wordt er wel gewerkt bij ons, maar worden er geen afspraken gemaakt voor het ophalen van kleding.

Neem contact op via ons contactformulier!


Onze deuren sluiten om 4 uur 's middags.

(Foto: Jan Bouwhuis)

Leuk! Dat wil ik wel!

Wanneer u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk en contact met ons opneemt, zal onze vrijwilligerscoördinator Diane (te zien op de foto) u benaderen. Samen plant u een ontmoeting om elkaar te leren kennen.

Tijdens deze ontmoeting krijgt u een rondleiding en maakt u kennis met de andere vrijwilligers.

Vervolgens start uw proefperiode, die 6 weken duurt. Gedurende deze periode wordt u ingewerkt en kunt u het werk leren. Hierbij heeft u alle ruimte om vragen te stellen.

 

Om ervoor te zorgen dat u een fijne start heeft, wordt u ook aan een "buddy" gekoppeld. Deze "vertrouwenspersoon" staat voor u klaar als u tegen iets lastigs aanloopt, helpt u om uw collega's te leren kennen, en legt uit hoe het koffieapparaat ook alweer werkt - kortom, uw eerste vriend of vriendin op het werk!

Na de proefperiode volgt er weer een gesprek met Diane, waarin uw uw ervaringen en indrukken kunt delen en "officieel" kunt aangeven of u wilt blijven werken of niet.

Neem contact op via ons contactformulier!

bottom of page