top of page

Bij onze kledingbank helpen we mensen die het moeilijk hebben. We geven gratis kleding aan mensen die dat nodig hebben.

Dat is belangrijk, want kleren houden je warm en laten je er leuk uitzien. Maar kleding is meer dan slechts stof: het is een manier om persoonlijkheid uit te drukken, zelfvertrouwen op te bouwen en een gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen.

We hebben ook een speelgoedbank. Speelgoed is geen eerste levensbehoefte maar wel heel belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen tot ca. 16 jaar kunnen bij onze speelgoedbank iets van hun gading vinden. 

Wij vinden het belangrijk dat kleding en speelgoed niet verspild worden. Daarom vragen we mensen om die aan ons te geven als zij ze niet meer nodig hebben. Zo kunnen wij die weer aan anderen geven.

Bij ons werken aardige mensen die vrijwillig helpen. Ze zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt door een warme en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen met respect en waardigheid wordt behandeld. We verwelkomen mensen van alle achtergronden en leeftijden, want we geloven dat eenheid en inclusiviteit de kern vormen van onze gemeenschap.

Of u nu kleding nodig heeft of kleding wilt geven, bij ons bent u welkom! Samen kunnen we levens beter maken, stap voor stap.

Welkom bij onze Kleding- en Speelgoedbank!

Vrouwen en kinderen krijgen 5 sets kleding, terwijl mannen 3 sets kleding ontvangen. Dit verschil komt door de kleding die we ontvangen als donaties.

We adviseren om de kleding bij ons te passen en daarom hebben we mooie pashokjes gemaakt zodat u in alle rust kunt uitproberen of het u staat!

We proberen zoveel mogelijk sportkleding, zwemkleding, nachtkleding, ondergoed, beddengoed, jassen, schoenen, accessoires etc. mee te geven.

 

Maar we hebben niet alleen kleding; we hebben ook speelgoed. Voor kinderen is het echt leuk om iets uit te kiezen!

Verder hebben we nog spullen voor baby's: vanaf 7 maanden zwangerschap geven we een pakket met babykleding mee, genoeg voor de eerste zes maanden van de baby. En we hebben vaak kinderwagens, flesjes, maxicosi's etc.

Als iemand nette kleding nodig heeft voor een sollicitatiegesprek, kunnen we een afspraak maken om een set kleding uit te zoeken.

Dit is dan geschikt voor een zakelijke look. Neem contact op en we maken snel een afspraak!

Wat kunt u bij ons krijgen? 

Waar kleding liefde krijgt en mensen stralen!

 

Ontdek hoe wij met liefde gedragen kleding een nieuwe bestemming geven. 

Zie hoe we niet alleen outfits creëren, maar ook zelfvertrouwen en hoop herdefiniëren.

Maak kennis met KLESTEO!

Waar vind je ons?

 

Ons adres is Medelsestraat 5, Tiel (ook bekend als de oude Dominee Van 't Hof mavo). De ingang is aan de achterkant van het gebouw, aan de Grotebrugse Grintweg.
Bij de fietsenstalling kun je het terrein op.

Lees voor openingstijden voor het inleveren van kleding en speelgoed op de pagina "Ik wil kleding en/of speelgoed inleveren". 

KLESTEO op Facebook

 

Mijn cliënt, mevrouw Z., is op 19 januari bij de kledingbank in Tiel geweest. Ze was erg blij met de kleding die zij heeft uitgezocht en erg dankbaar hiervoor.

Ze vond het personeel heel aardig en vriendelijk.

Een dik compliment!

 

Mevrouw M.D.

Doorverwijzer van Eigen Kracht Telt

bottom of page