top of page

Vacature: Gastvrouw/-heer Kledingbank

Je gaat gasten helpen in de Kledingbank om kleding, sieraden, schoenen etc. uit te zoeken.

Wij zoeken iemand die:

- het leuk vindt met kleding te werken

- een sociaal hart en inlevingsvermogen heeft

- gastvrij en vriendelijk is naar gasten en collega's

- standvastig is in regels toepassen

- netjes en secuur kan helpen

- Nederlands spreekt

- in een team kan werken

- minimaal een ochtend of middag per week kan werken

Werken bij KLESTEO

Vrijwilligers starten de werkdag samen om 8.45 uur, met koffie of thee. Tijdens dit moment worden de werkzaamheden van die dag doorgenomen en verdeeld. KLESTEO werkt met duidelijke taakverdeling binnen het team vrijwilligers. De taken worden zoveel mogelijk aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de vrijwilliger. Iedere vrijwilliger is verantwoordelijk voor de taken waarvoor hij/zij op zijn werkdag ingeroosterd is. 

Op dit moment is zijn de dinsdag, woensdag en donderdag de dagen dat wij open zijn voor mensen die kleding willen komen uitzoeken. Op maandag en vrijdag wordt er bij ons wel gewerkt maar worden er geen afspraken gemaakt voor het ophalen van kleding.

Neem contact op via ons contactformulier!

Wij sluiten de deuren om 4 uur 's middags.

(Foto: Jan Bouwhuis)

Leuk! Dat wil ik wel!

Als je contact met ons opneemt omdat je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk neemt onze vrijwilligerscoördinator Ria, hier op de foto, contact met je op. Jullie maken dan een afspraak om kennis te maken. 

Je krijgt een rondleiding en maakt kennis met de andere vrijwilligers. 

Daarna begint je proefperiode: 6 weken waarin je wordt ingewerkt, je het werk kunt oefenen en er alle gelegenheid is om vragen te stellen. We willen natuurlijk zorgen dat je een leuke start hebt bij ons en daarom krijg je ook een "buddy": een vertrouwd iemand bij wie je terecht kunt als je tegen iets lastigs aanloopt, die je helpt kennismaken met de mensen met wie je werkt, die je uitlegt hoe het koffieapparaat ook alweer werkt... met andere woorden: die je eerste vriend of vriendin op het werk is!

Na de proefperiode is er weer een gesprek met Ria en kun je vertellen wat je ervaringen en indrukken waren, en "officieel" aangeven of je wel of niet wil blijven werken.

Neem contact op via ons contactformulier!

bottom of page